Lite trening og mye mc kjøring

Etter at mc’n ble kjøpt inn 11 mai, har det blitt så som så med treningen. 9 ganger i mai og 8 ganger i juni kunne jeg loggføre. Kunne jeg skylde på varmen ? Eller var det bare et påskudd om å få kjøre mest mulig? Og jeg som nesten har hatt det tredoble med treningsøkter?

I dag tok jeg meg selv i nakken og snøret på meg løpeskoa og løp en tur. Siden det har blitt minimalt med trening de siste to månedene, var jeg stygt redd for at kondisjonen ville ta knekken på meg og i tillegg har jeg vært meget slapp med kostholdet.

Det sies at kondisjon er ferskvare og at det må vedlikeholdes og bearbeides. Ikke vet jeg men etter å ha løpt 11 km i dag så må jo kroppen ha gjemt unna litt kondis og tatt dette frem i dag. Kondisjonsberegningen ble faktisk målt til 46 noe som er utmerket i min aldersklasse.

 

 

 

 

 

 

 

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.