Kunne ikke la være

Tja, hva skal man si? Egentlig lovet jeg meg selv å ta det litt med ro vedr. foten, og prioritere tredemøllen litt, men slik gikk det altså ikke til. Det klødde liiit for mye i rockefoten for å la være, og distansen i dag ble på 10.49 km.

Varighet: 01:11:17, HR, gj.sn.: 133, HR, maks.: 171,Kalorier: 787 kcal, Distanse: 10.49 km, Fart, gj.sn.: 06:58 min/km, Treningsbelastning: 131

Trening

I dag så fyller en av sønnene til min søster 35 år, og jeg og mine 2 barn skal opp dit i dag å spise litt pizza 🙂

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.