Kun 391 kalorier

Dette var dårlig greier. Syklet 9.82 km på litt over 38 minutter, og forbrant bare 391 kalorier. Hadde jeg jogget samme ruten, har jeg sikkert forbrent det dobbelte. Nei, å løpe, er nok det beste alternativet for meg å forbrenne raskets mulig kalorier, men det blir jo så ensomt i lengden, da er det greit å variere litt synes jeg. Etter økten ble det litt yoghurt med musli, druer og blåbær.

Mine treningsfiler

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.