Klar for maraton ?

Min drøm gikk i oppfyllelse når jeg gjennomførte en triathlon eller to. Neste drøm må vel være Fredrikstad Maraton 2015 🙂

Hmmmm kanskje det. Etter 1 år og 3 mnd har jeg hatt; 222 treningsøkter, tilbragt 2039,6 km, på landeveier, grusveier, skogsveier, myrveier tredemøller, treningsenter og i vannet, både i og utenfor bassenger, og forbrendt hele 157780 kalorier, så jeg burde kanskje være klar?Fredrikstad Maraton

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.