Kan det bli for mye?

Trener jeg for mye? Min tanke går ut på at det har gått opp for meg hvor mye jeg egentlig har lagt ned i trening det siste året. Er det virkelig verdt det?  Det sies at trening er bra for helsen, men kan det bli for mye av det gode? Jeg har jo som dere vet gjennomført noe i 2016, og vet hva som kreves. Det sies at 10 000 skritt om dagen er bra, men når du runder 3 469 538 skritt på 1 år, blir det over 72282 skritt i uka som igjen blir over 10326 skritt om dagen. Hver dag ! mandag til søndag.

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.