Jogging vs sykling

I dag måtte jeg prøve å sykle den samme ruten som jeg jogget søndag 31 august for å sammenligne forbrenning av kalorier igjen.

Distanse: 20,61 km

Jogging:   Tid: 2 timer og 40 minutter. Gj, snittpuls: 140, forbrant 1936 kcal

Sykling:   Tid: 1 time og 23 minutter. Gj, snittspuls: 125, forbrant 829 kcal

Jeg merker jeg at jeg kan sykle lengre med tyngre gir, noe jeg ikke kunne før, så noe positivt må jo ha skjedd 🙂 Etter trening ble det thaisuppe og litt musli blandet med yoghurt, druer og blåbær. Det er jo så godt 🙂

Mine treningsfiler

20140902_185615

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.