Jogging på tredemølle

Endring i ukepanen allerede. ? Synes det blir for kaldt å løpe ute nå, så derfor har jeg bestemt meg at jeg venter med dobbeølkten en stund. Istedenfor svømming på tirsdager, blir det løping på tredemøllen på treningssenteret isteden.

I dag ble det 13.6 km og forbrandt hele 983 kalorier. Jogget i moderat fart i 90 minutter, og gikk de siste 10 minuttene. Dette gjorde jeg med vilje, da det er viktig å få pulsen ned på det normale før tredemøllen stoppet helt.

Screenshot_2016-01-19-20-37-36~2

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.