Ikke kommet helt i gang enda

Hei

Siden formen min ikke er helt på stell enda, velger jeg å ta det enda litt mer med ro, vel ro og ro, jeg går jo mye da, både til jobb, i jobb og fra jobb, så jeg sitter akkuratt ikke i ro for å si det slik 🙂 Jeg har oså hatt litt problemer med min pulsklokke, så den må en liten tur på service, ikke at det er noe unnskyldning altså 🙂  Jeg har selfølgelig ikke lagt opp. Min vekt står fortsatt på 89 kg. Jeg kommer nok tilbake en dag……for fullt.

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Trening. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.