Ikke helt bra enda

Jeg merker fortsatt at det gjør vondt i en av tærne som jeg har brakk for 14 dager siden. Tåen har vært litt tykkere og litt blåere enn de andre, og det ble akkurat ikke bedre når jeg kom hjem fra en løpetur i dag som ble på 8.88 km. Nå har tåen blitt tykkere og mer blå 🙁 og gjør mer vondt. Det ser ut som om jeg må ta det liiit mer med ro de nærmeste dagene fremover, og ta noen runder på tredemøllen hjemme isteden.

Varighet: 01:02:03, HR, gj.sn.: 138, HR, maks.: 171,Kalorier: 750 kcal, Distanse: 8.88 km, Fart, gj.sn.: 07:08 min/km, Trenings belastning: 136

Trening

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.