Klar for kveldsjogging

Nå blir det ikke jogging annenhver dag lenger, da jeg har begynt med litt styrketrening også. Løper man får mye, kan man miste muskelmasse…og det vil jeg jo ikke, ikke at jeg har så mye men…:-) Distansen i dag ble på 7.04 km. Mandag 9 februar oppvarmet jeg med 15 minutters gange på tredemøllen, deretter trente jeg bryst, skuldre og mage med 3 sett a 10 repetisjoner.  I morgen onsdag den 11 februar har jeg en fridag, men har lagt inn styrketrening for armer. 3 sett a 10 repetisjoner der også.

Varighet: 00:44:35, HR, gj.sn.: 131, HR, maks.: 178,Kalorier: 467 kcal, Distanse: 7.04 km, Fart, gj.sn.: 06:49 min/km, Treningsbelastning: 81TreningKlar for kveldsjogging

Brødskive med tunfisksalat

Hmmmm grovt brød med tunfisksalat og slangarkurker

 

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.