I dag så gikk jeg ruten

I dag hadde jeg med meg gruppen inn til et museum, der de ble forklart hvordan man feiret jul i gamle dager. Noe må ha tydeligvis skjedd, fordi ryggen plutselig har slått seg vrang, og dette medførte at jeg gikk ruten i dag isteden for å jogge den. I dag ble den på 5.88 km. Jeg brukte 55 minutter og 40 sekunder, isteden for 39 minutter og 13 sekunder som jeg pleier å bruke på denne ruten. Det vil si at jeg brukte 16 minutter og 27 minutter lenger på å gå isteden for å jogge 🙂

Varighet: 00:55:40, HR, gj.sn.: 107, HR, maks.: 210,Kalorier: 389 kcal, Distanse: 5..88 km, Fart, gj.sn.: 08:57 min/km, Treningsbelastning: 51

Trening

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.