Hvor mange kalorier jeg måtte forbrenne

Puuuh ville teste ut hvor mange kalorier jeg måtte forbrenne før jeg nådde det jeg pleier å forbrenne over 13 km med moderat jogging. Jeg måtte faktisk sykle hele 32.53 km. Da smaker det godt med maaaaaaat etterpå. Så konklusjonen er at ca 1.5 time med moderat jogging, tilsvarer 2 timer og 10 minutter med intens sykling. Dvs. 1425 kalorie

20140613_19120320140823_150417

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.