Hjemmetrening med ellipsemaskinen

I dag valgte jeg å prøve vår ellipsemaskin som jeg fikk av en god kollega. Har aldri brydd meg å prøve en slik maskin før. På senteret der jeg trener har jeg hatt flere muligheter, men har avstått hver gang. Jeg bestemte meg for å prøve en times tid. Dvs. Fra 18:00 til 19:00, men siden jeg var i siget, holdt jeg på til klokken ble 19:30. Varigheten ble 90 minutter. Spent hvordan kroppen blir i morgen tidlig.?

Holdt faktisk på i 90 minutter

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code

twelve + eight =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.