Gjennomført BDO-mila

Forrige innlegg sa jeg at løp er et løp, men visste tydligvis ikke hva jeg gikk til når jeg meldte meg på. 🙂 10 km terreng løp i skogen føltes som 15 km på asfalt. Især når mesteparten av ruten var oppoverbakker med gjørme, stein og glatte fjell. Ny opplevelse og en god erfaring å ha med seg. Håper på tørrvær neste gang.

Kart JonFra nye online-jogging + kart

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.