Gikk hjem etter jobb

I dag gikk jeg hjem istedenfor å ta bussen. Distansen er rundt 10 km + – men ikke nok med det. Etter at jeg kom hjem, var det to pakker som skulle hentes på posten. Dermed var det bare å ta bena fatt og begynne å gå igjen. Avstanden fra der jeg bor til postkontoret, er ikke mer enn 25 km. Jeg hadde et mål om å gå rundt 30 000 sktitt i dag, og for å få dette til, måtte jeg ta noen ekstra runder etter at pakkene ble hentet. Til slutt endte jeg opp med 31304 skritt. ? Litt sår i beina? Ja gjett om.  ?men det går vel over det og.

Screenshot_2016-03-22-21-49-49~2

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.