Fredrikstad Triathlon vel overstått

Fredrikstad Triathlon vel overstått

Etter mange treningstøkter, samt forberedelse har jeg nå gjennomført en treningstri og to triathloner på under 2 timer, noe som jeg er rimelig fornøyd med 🙂

Vel gjennomførte jeg min andre Triathlon konkurranse i dag. Svømming i Glomma, sykling og løping i Fredrikstad marka, der glatte fjell og gjørme ventet på meg. I klassen menn, svømte jeg ifra 8 stk, syklet ifra 3 og løp ifra 15. Det ingen tvil om hva jeg skal trene på i vinter. 🙂 Min tid ble 1:50:41, ( glemte og stoppe klokken selv, derfor tid 1:51:19 ) og det er jeg jammen fornøyd med, da halvparten av ruten var bakker og atter bakker ? Takk til Oda for flotte bilder. Etter konkurransen ventet bankett med deilig tapas for utøvere og funksjonærer, og tok med meg min bedre halvdel.

Innmating

pappa små 6 pappa små 3 pappa små 4sms tid fredrikstad triathlon

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Mot triathlon. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.