Første trening med Polar V800

I dag kom jeg meg ikke fort nok hjem, til å prøve min etterlengtende nye flaggskip Polar V800. Siden jeg fortsatt sliter litt med forkjølelse, ble det ikke mer enn 12,06 km i dag. Ingen vits å ta seg helt ut, når man vet at den store dagen snart er rett rundt hjørnet. 🙂

Kommer tilbake med mer informasjon når jeg har studert og analysert mine resultater over en periode.

Fra nye online-jogging + kart

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.