Fornøyd med tiden i dag

Jeg og 381 andre sto og trippet på startstreken da det var 5 minutter igjen før startsskuddet gikk for 5 år på rad, Christian Frederik løpet i Moss.

Jeg og min kone ankom stedet en halv time før løpet skulle gå, og jeg hadde god tid til oppvarming. Oppvarmingen besto i å jogge lett opp og ned en liten bakke som var i nærheten, det ble tid til litt bøy og strekk også 🙂 Spenst (treningsstudioet ) oppfordret også til en oppvarming på scenen, men dette avslo jeg raskt 🙂 Ruten vi skulle løpe var på 10 km, men maaange oppoverbakker, noen små andre korte… puuuh det var tungt, især når det var så varmt, heldigvis var det mange drikkestasjoner på ruten, egentlig var det bare 2 stykk, en på 4 km og en på 7 km, men det var mange privatpersoner som hadde til og med lagd sine egne drikkestasjoner, og noen av dem hadde også satt ut en vannspreder, for de som hadde lyst på en dukkert 🙂 noen tok i bruk haveslangen også, og ja! jeg benyttet meg også av det 🙂 Tiden? Mitt mål var under en time og det klarte jeg 🙂

Fra nye online- jogging med kartScreenshot_2015-08-15-20-47-29

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Mot triathlon. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.