Forberedelse til neste triathlon

I dag er det akkurat 11 dager til en ny runde med triathlon, og det gleder jeg meg stort til. Siden jeg har hatt to treningstri, samt en konkurransetri, har jeg vært igjennom tre stykken, og vet hvordan det er. Det som er nytt i denne konkurransen, er at i runde 2 og 3 (sykling og løping), skal man gjennomføre dette i  et skogterreng, og det er «uvant», siden jeg kun har løpt på asfalt og litt grus. Jeg kjenner litt til det, da BDO-mila i Fredrikstad som jeg ble med på i juni, foregikk dette i store deler i fredrikstadmarka. Nå er det bare å spise «riktig» og trene «litt» ut uken. Det er også viktig at kroppen få nok tid til å restitusere seg til konkurransedagen, og det må vi jo prøve å få til 🙂

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Mot triathlon. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.