Forbedret kondisjonen

Jeg har lenge stått ganske så rolig på 44-45 tallet når det gjelder min kondisjon sikkert fordi jeg ikke lar kroppen få nok hvile. Jeg har jo prioritert mc salg/kjøp og har nok hvilt meg ganske så bra. Etter 16 km løping i dag, viste kondisjonstallet 46. Når jeg tallet 49, viser det seg at jeg har en overlegent kondisjon og ikke utmerket som jeg har nå.

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Trening. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.