For en uke

Puuh, denne uken har vært tøff altså 🙂 6 treningsdager på en uke, det er ikke noe hverdagskost lenger, men driver nå og «justerer» meg frem til hvordan jeg skal legge opp løpet, slik at jeg blir «klar» til den 5 september. Synes det er mye å ta hensyn til jeg, hvordan ligsom:-) Har meldt meg inn i et treningssenter for å få litt styrke i kroppen også, ikke nødvendigis for å få «store» muskler, men det er greit å være litt trent også til den store dagen. Slik er det jo 🙂 Hør bare:

Mandag: styrketrening, tirsdag: løping 5,78 km, onsdag: duathlon sykling 20,51 km og løping 5,86 km, torsdag FRI! fredag: bassengsvømming 500 meter, lørdag: styrketrening, søndag: løping poå tredemølle, 16,21 km

Toalt 1 uke: Treningstimer: 6:33:53, distanse: 48,9 km, kalorier; 21463

Ikke rart jeg har sloknet på sofaen tidlig om kvelden 🙂

For en uke

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Mot triathlon. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.