En uke igjen til glommaløpet

Juuuhuu, nå er et bare en uke igjen til mitt første offisielle løp som går av stabelen lørdag d. 9 mai. Siden jeg løp litt over 16 km 28 april, tok jeg meg ikke helt ut i dag. Distansen i dag ble på 9,85 km, og brukte 59 minutter og 26 sekunder og forbrandt 1026 kalorier på turen. Det kommer nok ikke til å bli så mange løpeturer mer antar jeg. Jeg må jo lade opp til den store dagen :-), men en tur til i løpet av neste uke blir det nok. I følge klokken, tar det ca 3 dager og 3 timer til jeg er fullt restituert. Det vil si å hente seg inn igjen.

Fra nye online-joggingTrening

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.