Ellevte dag med crawl trening med jogging først

Ny trener i dag. Ganske ok faktisk. Ble forklart på en helt annen måte. Dog positivt. Særlig det med benspark og pusteteknikk. Beinspark var det med lange bevegelser opp og ned, og med pusten, skal man kun vri hodet slik at det ene kinnet ligger langs vannflaten og titte rett bort, og ikke vri hele hodet som jeg har gjort og tittet nesten opp i taket.

I tillegg til benspark og pusteteknikk, fikk jeg i dag øve meg på rotasjon, der man vrir kroppen til andre siden. Må også bli flinkere på » å skyve» meg fremover med armene, men det kommer vel etter hvert det også 🙂

 

 

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.