Det var en gang

Jeg fant et bilde fra juni 2014. Venstre bilde, veide jeg over 104 kg med en BMI på nesten 30 og på bilde til høyre veier jeg 86 kg med en BMI på 23,8. På litt over 2 mnd (9 uker) klarte jeg å presse vekten ned til 89,8 kg. Det er 14,2 kg det, 7.1 kg i mnd, og litt over 1,7 kg i uka. Mitt mål var 1 kg i uka, men klarte faktisk 1,775 kg.

Det ble tatt nå i juni 2018. Jeg har faktisk klart å holde vekten på 86 kg stabil i 4 år nå, og det er jeg rimelig fornøyd med. :-), men det koster, både i form av fysisk aktivitet og et sundt kosthold. Det har aldri vært noe jo jo slanking med meg. Går jeg inn for noe, gjør jeg det. ?

Allikevel er det gøy især når man kan se at både kondisjon, styrke, smidighet og utholdenhet stadig blir til det bedre. Det øker ihvertfall min selvtillit. Og at man får en bedre holdning. Jeg er faktisk min egen inspirasjonskilde. Det gir meg nok motivasjon til å fortsette. Det hjelper også på at jeg klarer å gjennomføre stadig de målene som jeg setter meg. ?

En ting er å gå ned i vekt, men det å holde vekten stabil er en annen ting, men det kreves disiplin og stor pågangsmot, noe jeg har klart opp igjennom årene. En ting er sikker og det er at det finnes ingen snarvei til en godt trent og sunn kropp. Dette krever tid og svette.?

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Trening. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code

10 − 4 =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.