Crawltrening og jogging

Siden det var så mye bølger ute på foten i går, valgte jeg og trene på crawl igjen på utebassenget på kongsten. Klarte faktisk å crawle hele 25 meter, stoppe litt opp, og crawle på ny 25 meter. 🙂 Dette var jo gøy, men merker at det må MYE trening til for at det skal bli riktig. Etter svømmetreningen, valgte jeg å jogge 5,92 km i dag. Siden jeg har meldt meg på Christian Fredrik løpet i Moss lørdag d. 14 august, har jeg ikke noe valg 🙂

Tempo-og maksimaltrening + joggingFra nye online- jogging med kart

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Mot triathlon. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.