Crawl trening i utebassenget

Huff, nesten flaut å si det, men jeg har faktisk ikke trent på crawl siden februar i år! Overraskende nok hadde jeg ikke glemt hvordan det var, når jeg tok med meg min eldste datter ut på et friluftsområde i nærheten. Denne gang ble det ikke mer en 450 meter svøm.

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code

fifteen − 6 =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.