Christian Frederik løpet

I dag klokken 13:15, går startskuddet for de som skal løpe 10 km. Dette er første gangen jeg melder meg på med tid. De andre gangene jeg har vært med, har det blitt «mosjonsklassen». Tiden jeg kommer til å bruke er rundt 1 time + – Så på resultatlisten fra i fjor, der var tiden på 35! minutter. Da løper du fort 🙂

Christian Fredrik løpet 2015

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Mot triathlon. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.