Atter en ny runde på treningssenteret

I dag ble det som vanlig bryst, skuldre og mage med 3 set a 8 repetisjoner. Planen er egentlig å splitte opp kroppen, slik at jeg trener bryst, skuldre, mage og rygg ene dagen og ben, armer, triceps og mage andre dagen. Slik går det altså ikke, da jogging og sykling blir prioritert også. Enda har jeg svømmingen tilgode, venter med dette til vinteren. Huff, blir ikke mye hvile på meg, men dette MÅ prioriteres. Får prøve og legge opp enda en treningsplan, men dette har jeg prøvd før, og det har ikke lyktes å følge de andre heller, så hvorfor skulle den her funke ? Slik jeg føler det nå, tar jeg treningene på sparket og trener det som faller meg mest inn. Ja ja…slik kan det gå ? Jeg finner vel snart ut av det vel…

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.