Nye ledlys montert på vår Goldwing

Nye ledlys har blitt montert på vår Goldwing.😊 Ble fortalt av forrige eier at mye av ledlysene har blitt plukket vekk fra sykkelen, spesielt under,🙄 da det lyste opp hele nabolaget.😯 Da er det bare å bestille og sette de på igjen.😎 Mc’n har forøvrig blitt brukt som showsykkel i ulike utstillinger fra han som bygde opp sykkelen. Når man bytter ut både original pakninger med ledlys pakninger og pynter hele sykkelen med chrome har det vært noe baktanker. Et eksempel: Chrome listene som går langs sidene på begge sider får man ikke kjøpt da dette var spesiallagd av eieren selv.😯

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i MC. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code

three × four =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.