Innvendig opppussing

Siden jeg var så godt i gang med å pusse opp badet som jeg ble ferdig med forrige uke, ble sluttresultatet ganske så bra.😊 I går begynte jeg på stuen, noe som skulle ha blitt gjort for lenge siden. Stuevinduene ble pusset ned og malt opp på nytt søndag 4.8. I dag 5.8 ble taklister, gulvlister og vegg vasket og malt ett strøk. Resultatet ble meget bra.😊 I morgen begynner jeg på vegg nummer to, der skal taklister, gulvlister og veggen vaskes. Mens det tørkes, blir vegg nummer en påført malingstrøk nummer to.👍

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Bilder. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code

17 + 4 =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.