Dobbel økt

I dag ble det styrke trening av bryst, skuldre, triceps og rygg med 3 sett a 6-8 repetisjoner. Etterpå ble det litt tid til en liten svømmetur der crawl stod på programmet. Det ble kun 500 meter i dag. Har bare meg selv å takke for det. Håper jeg en gang kommer sterkere tilbake.

En god stund siden jeg kjørte en dobbeløkt nå

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code

15 + ten =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.