En rolig gåtur

Etter en 19 dagers opphold med all trening (motivasjon), bestemte jeg meg for å begynne litt igjen. Jeg har det dessverre med for å gå «all in», når jeg skal utføre ett eller annet, isteden for å » ta det heller litt mer med ro» og puste med magen 🙂 I dag gikk jeg sakte men sikkert 6 km.

6.03 km, Avstand56:55, Tid9:26 min/km, Gjennomsnittlig tempo49 mStigning, 426 KKalorier

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code

seventeen − 5 =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.