Så var det på`n igjen

9 juni utførte vi en storservice på vår Goldwing 1500 og trudde at nå var alt i orden.😊 Mye ble skiftet ut og kunne etterhvert kjøre i vei på en langtur. Alt lå til rette, men etter å ha skiftet bremseveske foran, oppdaget vår blide og herlige servicemann at både bremseklossene og bremseskivene var helt nedslitt, samt framdekket var slitt. Var jo ikke godt å se med all chromen som sitter på fordekket.🤔 Da var det på’n igjen med å bestille deler. Nytt dekk, bremseskiver fra USA og bremseklosser ble byttet i går 8 juli.👍

NÅ er det vel bra tenkte jeg, og tok en tilfeldig titt på bakhjulet, Der oppdaget jeg en skrue som var borret inn i dekket.😯 Og hva mer så jeg? Joda ikke noe bombe det, en rask titt opp så jeg at bremseskivene bak var ikke av de nyeste, bremseklossene sikkert likeså, og dekket tja, hva trur dere? 🙄 Sukk….ikke bare bare med en veteran sykkel. Gamle og slitte deler må jo byttes ut etterhvert, men alt på en gang å gett.🤔

Støv og skitt på demprene
Men med litt vask ble det mye bedre
Skal bli godt å bytte
Gamle bremseskiver blir erstattet med….
Nye flotte bremseskiver
Så var nytt framdekk og nye bremseskiver på plass
Huff, ikke mye igjen av de gamle bremseklossene
Ganske så slitt kan du si
Her ligger servicemannen og tar ut en liten skrue av bakdekket og setter en en midlertidig propp
Denne skruen hadde borret seg godt fast i bakdekket

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i MC. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code

thirteen + seven =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.