Siste dag med spinning før sommerferien

I dag var det siste dagen med spinning. 5 stk dukket opp i kveld, der en var ny. I en time fikk 2 jenter og 3 gutter kjørt seg skikkelig.? Etter endt spinning, ble det uttøyning i 5-10 minutter.? Nå starter vi ikke opp igjen før september.?

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code

2 × two =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.