Glommaløpet med stafettlag

I dag var endelig dagen til å få med meg mine kolleger til en liten aktivitets tur. Jeg hadde fått med meg 8 kollegaer til å løpe ulike etapper til årets Glommaløp.? Etappene varierte fra 825 meter til 3000 meter. Jeg løp 2 etapper sammenlagt der distansen var 4,2 km. Tiden jeg brukte var rundt 22 minutter.? Snitthastighet lå på rundt 5 min pr km.? Etter løpet ble der en koselig samling på en restaurant med god mat og mye latter.?

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code

four × 4 =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.