Halvmaraton på mølla

Etter at jeg begynte aktivt med spinning, har jeg merket at jeg har forbedret min kondisjon betraktelig. I dag skulle jeg bare løpe 10 km, men merket fort at kroppen ville mer. På 10 km visste klokken 44 minutter, og bestemte meg får å løpe litt til.? Etter 15 km, visste klokken 1 time og 15 minutter. Hvorfor skulle jeg gi meg nå? ?

Der og da bestemte jeg meg for å løpe halvmaraton og tiden jeg løp inn på var 1 time og 51 minutter. Min tidligere tid på halvmaraton var på 1 time og 59 minutter. Så det å slå tiden i dag var bare helt gull.?

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code

2 × one =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.