Full fart med spinning

Kveldens nest siste spinning time før vi tar ferie. Å forbrenne kalorier på en spinningsykkel avhenger av hvor stor forbrenningendin blir av timens oppbygning og belastning på tråkkene. I dag forbrandt jeg 900 kcal i løpet av en time med en maxpuls på 163 og det sier jo litt når man tenker på at 1 times løping forbrenner man mellom 8-900 kalorier med en gjennomsnittlig puls på 140 ? Med andre ord ga jeg full gass, og det smitter over på andre treningsglade medlemmer.?

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code

sixteen + four =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.