Tiende dagen med spinning

I dag kom det ikke mange. Kanskje ikke så rart da de sikkert har tatt påskeferie.?Håper det tar seg opp igjen etter påskeferien. ? I løpet av 2 dager har jeg nok en gang forandret låtene på mitt andre spinning program. Ble forklart i dag at siste låt jeg spilte, ble faktisk brukt som en oppvarmingslåt som en annen instruktør brukte. Da gjør vi vel det.?

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code

two × one =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.