Sjuende gang med spinning

I dag var nok en dag der 8 stk skulle motiveres gjennom en 60 minutters intervallspinn. ? Det gikk bra. Tilbakemeldingen jeg fikk fra noen av mine kunder, var at jeg måtte bruke stemmen mer enn det jeg gjorde i dag. Så da gjør vi det neste gang. Jammen ikke lett å tilfredsstille alle.?

Fikk forresten forespørsel fra 6 av mine kunder om jeg kunne igangsette løpetreninger på tredemøllen med ulike intervaller. Jo det kan kanskje fikses sa jeg. Vi har da 20 stk av dem. Hva er det jeg har gitt meg ut på nå igjen da.? Løpe og skrike samtidig? ? Jøss ! Dette kan jo bli kult. Sendte en beskjed til min leder, så nå er det bare å vente på svar. ?

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code

14 + 6 =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.