Sjette dagen med spinning

I dag gikk det ganske så greit. 7 etapper med varierte treningsøkter skulle de igjennom. Etter den 5 økta, klinte vi til og ga alt vi hadde på de to siste etappene. Etter vel gjennomført treningsøkt, fikk jeg skryt av en ung herremann. Det var da hyggelig. ? Fikk også skryt av godt og variert musikk.?

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code

11 + 20 =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.