Femte dagen med spinning

I dag var det min femte dag alene som spinning instruktør, og JA, det går bedre og bedre for hver dag jeg er der nede. Til og med lyden har jeg fått ordnet nå, slik at de hører hva jeg sier 🙂 De var også fornøyd med innholdet i mitt nye program som ble presentert for de i dag. Det første programmet som jeg utformet inneholdt 6 etapper, men det nye inneholder 7 etapper med ulike aktiviteter.

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code

5 × one =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.