Tredje dagen som spinningsinstruktør

I dag kom det 5 andre som jeg ikke har sett før, og med en fast, var vi faktisk 6 stykker i dag. ? Tilbakemeldinger jeg fikk var bra. Må bare bli flinkere til å skru ned lyden når jeg skal prate, eller bli flinkere til å prate høyere i mikrofonen.

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code

18 − 15 =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.