Trippeløkt

I dag ble det en liten svømneøkt på kun 525 meter etterfulgt av en treningsøkt der bryst, skuldre, triceps, rygg og mage stod på programmet. Ved nærmere ettersyn var siste svømmeøkt 27 desember 2018. Får bare takke meg selv for det. Utover kvelden tok jeg meg en 6 km løpetur.

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code

thirteen + 13 =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.