2019 sesongen er allerede planlagt og tilrettelagt

2018 var nok et år med målrettet aerob trening. Det vil si enhver form for aktivitet som man kan opprettholde over tid, samtidig som hjertet, lunger og muskler jobber hardt. Eks. Svømming, sykling og løping. I en alder av snart 55 år er det ingen grunn til å slække på sofaen. Sesong 2019 er allerede planlagt og tilrettelagt.?

Noe nytt blir det i år og det er at jeg har meldt meg på noe som heter spinn mot barnekreft. Fredrikstad triatlon klubb har kjøpt opp ett par sykler der. Har sagt meg villig til å sitte på en spinningsykkel i ett par timer i strekk. Dette blir tøft men er godt vant til det.

Jeg har også blitt forespurt om jeg vil delta i NM i triathlon. Jeg ligger fortsatt i tenkeboksen, men tenkt så kult da.?

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Trening. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code

3 × 5 =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.