Styrketrening

I dag ble det litt styrketrening igjen. Dessverre blir det ikke så ofte som antatt, men nå skal jeg prøve å skjerpe meg å se om jeg for lagt inn ihvertfall 2 til 3 dager i uken. Skal jeg få til det, må det kjøres doble treningsøkter igjen og det er jeg jo kjent med. Skal det kjøres doble treningsøkter blir det enten styrke/svømming, styrke/ løping eller styrke/sykkel, eller omvendt rekkefølge. Vi får se. Noe må ihvertfall gjøres.

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code

twelve + seven =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.