Gåtur med sterk vind

I dag valgte jeg å gå etter fredagens løpetur på mølla. Egentlig hadde jeg endel restitusjonstimer igjen til en ny fight, men valgte å gå meg en rolig langtur på 13 km. Tiden jeg brukte ble 01:58:02. Gjennomsnitt pulsen var 108 og kalorier som ble forbrent ble 947. Tempo jeg brukte var 8,59 min/km

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code

1 + 4 =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.