16 km med stopp på 12 km

I dag måtte jeg stoppe tredemøllen og sette sportsklokken på pause får å sette på ny sportsteip på brystet. Tenkte at plaster ville holde men nei da. Etter 10 km merket jeg at plastrene løsnet, alikevel jogget jeg ytterligere 2 km og merket at knissing mot en svett t-trøye ikke faller helt i smak. Etter at jeg begynte å småblø stoppet jeg og tok på litt sportsteip i steden. Gikk tilbake til mølla og jogget ytterligere 4 km. Distansen ble da 16 km.

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code

1 × four =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.