Lite trening i januar

12 dager med trening i hele januar 2019 er ikke noe å rope hurra for. Greit at dealen var å trappe litt ned, men ikke så mye som dette. Jeg har jo bare meg selv å takke for det. Håper gnist, lyst og motivasjon kommer snikende tilbake, da jeg allerede er påmeldt ett stort arrangement.

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code

twenty + six =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.