Styrketrening

I dag kunne jeg endelig ta meg en tur på treningssenteret etter 3 dager med intens stølhet fra mine legger. Desverre kjenner jeg ikke mine egne begrensninger når det gjelder å stoppe trening i tide. I etterkant var det jo helt hårreisende å holde på i 90 minutter på ellipsemaskinen som jeg fikk av en kollega. Uansett hvor godt trent jeg er, skulle jeg ikke holdt på mer enn i max 30 minutter da jeg ikke var vant med ett slikt apparat. Vel vel gjort er gjort.

I dag ble det styrketrening av ben, bryst, triceps og rygg med 3 set a 6-8 repetisjoner.

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code

nine − 5 =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.