Podoumstafetten 2019

16 km vel overstått etter halvmaraton fredags kveld. 11 mai presenterer Glommaløpet nok et løp langs vår flotte glommasti. Denne gang har jeg fått med meg gode kollegaer slik at vår firma kan stille med et stafettlag, der det løpes angitte etapper.? Inspirasjon hjelper samt litt råd og tips fra en gammel traver? kommer også godt med. Takk kjære kollegaer. Sporty at dere stiller opp.

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code

three + eight =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.